Fashion girl, whats the latest word?


A part of the weekend

Lite bilder från den första delen av helgen. God mat, fina vänner, shopping på stan, smygande i hus, skrattande. Den har varit riktigt bra helt enkelt! Befinner mig nu i sommarstugan och ska vara där resten av långhelgen. Valborg ska "firas" med släkten faktiskt och det ska bara bli roligt.

Yeah I am red, you are blue


The sun is hot, the wind is cool


You got to live right now

Har gått runt i en tröja som påminner mig om sommaren och skrattat med mina fina vänner i skolan. Har svårt att leva i nuet, längtar tills den fjortonde juni hela tiden. Gör dock så gott jag kan och försöker njuta av veckan utan plugg.

Over the seas from the USA - in the closet

Här har ni alla mina köp från USA + lite underkläder. De kommer från lite olika håll så om ni undrar var något speciellt plagg kommer ifrån är det bara att fråga.

I've had four minutes, give me one more

Är nästan så pluggfri man bara kan bli. Njuter av minsta lilla lediga sekund och taggar inför långhelgen med Turn Up The Music - Chris Brown i öronen.

You the girl in red

Kände faktiskt redan lite sug efter att blogga igen. Bara jag inte drunkar i plugg eller annat ska jag skriva så fort jag har tid och lust. Som ni ser på bilden är jag typ red-head nu. Färgade det när jag kommit hem från USA och trivs riktigt bra i det än så länge.

Back home

Hade livets resa med upplevelser jag aldrig kommer glömma. Har nu varit hemma i ungefär en vecka och det har både sina positiva och negativa sidor. Det är i alla fall riktigt roligt att träffa vännerna igen och har därför tänkt att umgås med de flesta utav dem i helgen. Jag tar lite semester till från bloggen, känner att bloggning inte riktigt är min grej. Kanske återkommer en vacker dag!

Svar

Milla om I'm on sunshine baby oh:
Var kommer den snygga västen ifrån? Superfin blogg! :D
Tack så mycket Milla! Den är köpt på Ginatricot :)

New York, right now


RSS 2.0