It's like a pencil with erasers at both ends

Har inte tid till mycket annat än plugg just nu. Betygen går inte uppåt direkt och nu väntar ett tung svenska prov på fredag. Jag väljer därför att lägga tid på skolan i stället för bloggen eller annat roligt. Tyvärr, tyvärr.

.

Life is short. Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.


Warming up my mind

Ska strax dra mig mot stan i det fina vädret. Ska byta ut tomma mascaror mot nya och sedan fika med Elvira. Borde plugga idag också men det kommer antagligen inte bli så. Ska istället spendera min eftermiddag på JP och tjäna lite pengar.

You carry a pen and a paper

Skolan tar tyvärr redan över. Har denna listan att beta av och jag vet att jag kommer bli långt ifrån färdig idag. Var på ett skivstångspin pass på Friskis innan och har inte mycket energi kvar till att plugga nu. Men det är bara att kämpa!

Man he's too cool for school

Första dagen i skolan och det var helt okej. Trivs där, tillsammans med massa gött folk. Frågan är bara varför det inte räcker att vi jobbar i skolan, varför måste vi ta hem typ tiotusen läxor också?

Drop 5 stacks on the make up bag

Jag brukar inte använda så jätte mycket smink och är inte proffs på olika sorters produkter, men rouge är något som jag alltid använder. Jag tänkte därför tipsa om rougen som jag har. Den ger en fin färg, framhäver käkbenen och sitter i länge. Isadora, köpt på Kicks för 119 kr.

The haze clears from your eyes on a Sunday

Har spenderat min söndag ute i stugan tillsammans med familjen. Jag har haft en riktigt mysig dag med bland annat skridskoåkning, snöbollskrig och korvgrillning. Lovet är nu slut och det är verkligen hur tråkigt som helst, men mitt lov har varit toppen bra och därför gör det inte så mycket att jag måste gå till skolan i morgon.

Where my party, party people at?

Är så lycklig, lycklig, lycklig. De underbara brudarna Malin och Cornelia gjorde ännu en av mina kvällar igår. Kvällen blev precis som tänkt med dans, nytt folk och annat roligt!

In the closet

Fick med mig denna ringen hem för några veckor sedan. Enkel, vilket gör att den passar till allt. Kommer från Ginatricot, minns dock inte priset.

Bad friend of mine creepin through my mind

Jag och matteboken får bli homies nu på förmiddagen. Det brukar oftast sluta med att jag blir arg på honom och slänger igen honom, ingen bra vän det där. Vi får se hur det slutar idag. Senare i eftermiddag ska jag med min chef på en handbollsmatch, jag ska nämligen börja gå ut på matcherna och intervjua tränarna där istället för att ringa dem. Spännande.

Nothing thrills us anymore

Jag verkar alltid ha oflyt på helgerna, de blir aldrig som tänkt. Har bara legat hemma hela kvällen och gjort absolut ingenting. Tittade lite på tv men har mest bara glott upp i taket. Jag hoppas på att kvällen i morgon blir betydligt bättre!

Some enchanted lunchtime

Drar mig mot stan i mina nya byxor. Ska äta lunch med Malin och sedan ska vi gå till Friskis och träna. Vad kvällen sedan har att erbjuda får vi se. Hoppas att ni har en bra dag!

In the closet

Västen som jag suktat efter är äntligen min. Ginatricot 299 kr.
Även de ubersnygga skinn-liknande byxorna. Ginatricot 599 kr.
Dessutom har jag letat efter ett silvrigt större halsband, det hittade jag också på Ginatricot 99 kr.

These shoes stay on my feet


Dessa skor skulle jag jätte gärna ha i min garderob, speciellt till sommaren!

Let´s go to town for a little while

Har varit på stan med Alma idag. Funderade bland annat på att köpa den godingen men den fick stanna kvar på H&M istället. Köpte dock lite annat men det får ni inte se förrän i morgon. Vad jag ska göra nu har jag ingen aning om, borde nog plugga men orkar verkligen inte!

Need a little time to wake up

Kände för en lyxfrukost i morse och började därför dagen med att göra scones. Har njutit av dem framför tv:n och bara slappat. Jag säger det igen, jag älskar lov. Så skönt, så skönt, så skönt. Idag har jag tänkt att städa lite, rensa garderoben, plugga och andra små sysslor. I kväll ska jag träffa Matilda och då ska vi mysa framför en film med massa onyttigheter. Puss!

Angels have filled the sky with fiery tails

Älskar verkligen att ha lov. Träffa fina vänner på dagarna och bara ta det lugnt på kvällarna. Vara uppe hur länge man vill, ligga i sängen, titta på tv och läsa bloggar. Nu är jag dock jätte trött och ska försöka somna. Hoppas att ni alla haft en bra dag!

Lexington

Älskar Lexingtons vårkollektion! Inte alls färgglatt som det tydligen ska vara i vår. Men detta är min stil, lite lantligt sådär, mörkblått och beiget.

Fall into me, the sky's crimson tears

Vaknade upp med en himla träningsvärk. Var på cirkelfys med mamma igår och övingarna gav tydligen biverkningar dagen efteråt. Ett himla bra och roligt pass om någon skulle vilja testa! Jag har precis kommit ut ur duschen. Ska göra mig i ordning nu och sedan möta upp Emma, Ebba och Malin på stan för att käka lunch. De får bli min alla hjärtans dag dejt!

Let us dance into the night

Hade en mycket bra helg som följs av en förhoppningsvis mycket bra vecka. Det finns bara bra förutsättningar för det i alla fall. Att få sova ut på morgonen, att slippa tråkiga skoldagar och att få umgås med fina vänner är underbart. Just nu ligger jag i sängen, tittar på tv och njuter av att jag kan vara uppe hur länge jag vill.

The universe with our heartbeats tonight

Det är lördag, det är lov, jag är otroligt glad! Ska snart traska till stan för att fika med en saknad Emma. Sedan är det dags för jobb och i kväll är det all in som gäller!

Vill mest sova ända fram till helgen


Workout

Ligger nu hemma i sängen och glor på tv. Är trött i hela kroppen efter träningspasset innan. Har insett att jag tycker det är så sjukt gött att träna och verkligen ge allt! Får en rejäl energikick utav det och mår toppen. Annars har min dag varit bra, lite segt i skolan bara. Hoppas att ni också har haft en fin dag!

Just waking up in the morning

Drar mig mot skolan i en rutig skjorta och ett par vanliga jeans. Hoppas på att det kommer bli en bra dag, orkar inte fler sega och jobbiga dagar. Allting blir ju vad man gör det till så jag får göra det bra helt enkelt. Hoppas att ni får en bra dag i alla fall!

Sunday


Time for some fun

Uppskattar såå att det är helg och att projektveckan är över. Om några timmar ska jag träna, sedan blir det käk med mamsen och efter det bio och fika med fina vänner. Känner på mig att det kommer bli en bra helg!

Three things

Tre saker från Ginatricot som jag väldigt gärna skulle vilja ha!

Now I can´t wait to see you again

Går mest runt och fryser i skolan. Är trött på denna tråkiga projektvecka med långa dagar. Lägger mig tidigt varje kväll och allt bara rullar på. Idag träffade jag Alma efter skolan och det hände äntligen någonting. Inte träffat den tjejen på länge, det var mysigt med en lång fika på Mackmakeriet. Är nu hemma och ska äta och sedan bara slappa framför tv:n. Sååå skönt att för en gång skull inte ha några läxor. Borde egentligen läsa min engelska bok, men orkar inte, vill inte. Hoppas att ni mår prima ballerina och får en underbar helg!

RSS 2.0