Hej

Jag suger på att blogga.
Hejdå

Tell the world what you feel

Ojojoj, här har det inte bloggats på några dagar nej. Sorry! Men jag har inte haft något på hjärtat och dessutom har jag haft ganska fullt upp. Det enda jag har att säga nu är att jag längtar ihjäl mig till språkresan i sommar och att jag älskar mina vänner väldigt mycket. Have a good day!

It sucks man

Just ni sitter jag på jobbet. Det suger. Alla matcherna började för tio minuter sen. Så jag har suttit här i tre timmar och gjort typ ingenting. Dessutom måste jag vänta i nästan två timmar till innan jag kan ringa. Kuuuul!

Lilla lady hey lilla ladyyy

På väg hem från stugan efter en riktigt go helg. Dock ska jag jobba framför en dator i ca 7 timmar nu och det känns sådär kan jag säga. Det är ju nu man vill sitta ute i solen. Men men jobb är lika med pengar.

Tom och Jerry

Oh yeeessssss! Tandställningen är borta och livet känns riktigt jävla bra just nu. Vädret är på topp och i helgen drar jag tillsammans med familjen och Malin ut till stugan. Det ska bli riktigt gött! Det blir antagligen grillning, fiske, sola, kanske bada?, badminton och annat kul. Ha en fet helg nu så hörs vi snart, ciao ciao

Nu är det dags

Jag sitter just nu på bussen på väg till tandläkaren. Tagget är på topp! Om ca en timma och tjugo minuter ät den borta. Då slipper jag borsta tänderna i typ 20 minuter (skämt och sido), jag slipper mat som fastnar överallt, jag slipper att le med stängd mun på bilder och jag slipper att ha något obekvämt och fult under läppen. Visserligen har det inte varit så besvärligt, jag överdrev lite nu, men det ska bli så jäkla skönt att få bort den!!! Vi hörs sen och då ska ni få se bilder också, puss på er från en super glad tjej!

Well well well

Hej alla fina! Det har varit en bra dag idag. De flesta i klassen har gått runt med sina sucktröjor och jag insåg hur mycket jag kommer sakna alla. Nu är det endast tre veckor kvar och sen är det dags att säga hejdå till Junedal och de tre underbara åren som jag har haft där. Annars har jag inte gjort så mycket idag, tittat på film, tränat ehh ja det va typ allt! Förövrigt måste jag säga förlåt för att jag aldrig gör några roliga inlägg längre. Men jag har en liten svacka nu när det gäller kläder oså. Så ni får leva med det ett tag. Ha det svin bra nu och bara så ni vet så tar jag bort tandställningen imorgon, om jag inte redan sagt typ tusen gånger haha!

Vi sticker ut!

Fattar ni? Vi sticker ut från skolan och dessutom sticker vi ut med färgen. Ganska bra va? Eller nja kanske inte, eller jo. Haha jag vet inte men jag är nöjd i alla fall och det är kul med en sucktröja!

Livet är så jävla bra just nu

* Cooper testet är över, thank´s god!
* Vi har typ inga läxor kvar!
* Jag tar bort min tandställning om två dagar, gaash!
* Idag fick vi våra sucktröjor, suuper coola! (Ni ska få se bild sen)
* Det är sommarlov om ca tre veckor!!!

B-u-s-s-i-g-t

Sitter just nu på busshållplatsen och väntar på ett visst fordon, vad kan det vara för något? Haha humor till tusen... Jag har iallafall precis varit hos tandläkaren och nu ska jag till Pingstkyrkan. Där ska jag möta Malin och vi ska ta en macka och sen dra oss mot Friskis. Imorgon är det elever hjälper elever=baka bullar till mamma. Helt okej dag ändå ;) Ciao ciao

Two years and one month

Haft en bra helg jajaja. Nu väntar åter en vecka och på fredag tar jag bort min tandställning lalalalala

@jobbet

Nu väntas det några timmars jobb och sen ska jag möta Alma. Vi ska sova hos mig inatt för mina föräldrar är inte hemma. Så det blir till att laga mat, köpa en fet godis påse, dricka cola, hyra film, glo på Eurovision song contest och mycket mer. Ha en riktigt ho lördagskväll, bye bye

Egengjorda smycken

Det var dessa smycken som jag gjorde hos Malin igår. Tre stycken earcuffs och ett längre örhänge. Jag blev nöjd måste jag säga och jag tror att dessa kommer användas!

Nanananana

Idag har det varit en himla bra studiedag! Jag har umgåtts med Malin hela dagen. Vi har tränat på Friskis, käkat go lunch, gjort egna smycken och nu tänkte vi gå ut och hitta på något. Have a nice day, ciao ciao


Highlights

Jag har länge funderat på att göra ljusa slingor. Ungefär som på bilderna har jag tänkt mig, speciellt dem två i mitten tycker jag ser bra ut. Jag har alltid velat göra slingor egentligen men jag har alltid tvekat av någon anledning. Men nu har jag bestämt mig! Jag och Matilda ska boka tid på Bäckadal om några veckor och då blir det äntligen gjort. Hoppas det blir bra!

Änteeeligen!

Yeees! Äntligen funkar bloggen som den ska igen. Tyvärr så har blogg.se haft lite problem så man har inte kunnat se mina inlägg. Men nu ska det bloggas igen! Jag har lite grann på g men det hinner jag inte med just nu. Jag kanske tar tag i det ikväll eller imorgon. Adíoossss

Jag är ganska riktigt otroligt mycket arg på blogg.se nu

Jag är ganska riktigt otroligt mycket arg på blogg.se nu.

By the way

Den här bikinin köpte jag i Köpenhamn. Den kommer från H&M. Jag är riktigt nöjd måste jag säga!

Gick runt i ditt kvarter tills det blev för kallt, tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Hemma igen efter en kanon helg. Den har bestått av en massa (lägg märke till massa) god mat, shoppat, gått och tittat på fina Köpenhamn, varit en stund på ett litet tivoli, skrattat, ja vi har hittat på massor! Så nu är jag glad och jag mår riktigt bra. Dock drar jag inte tagget för skolan imon... aja, ciao ciao

Copenhagen

Nu drar jag till den oerhört vackra staden Köpenhamn. Där kommer jag förhoppningsvis att ha en kanon helg tillsammans med mina föräldrar och Matilda och hennes föräldrar. Det kommer bli massa shopping och god mat! Adíos

In my shoes

Jag har visat dem för er innan men då var jag lite osäker. Men nu är jag nästan helt hundra på att jag ska köpa dem. Suck festen nästa?

Söta jumpsuits

Jag är ute efter en söt jumpsuit till skolavslutningen, och ja jag har hittat massor. Men alla är ju så fina, vilken ska man välja!

Suck foto

Jag har glömt att visa er vårt super snygga suck foto! Erkänn att det blev riktigt bra :D Precis som Mys album på Facebook heter, det lider mot sitt slut 9C...

Earcuff

Igår efter att jag tränat på friskis med Malin skyndade jag mig hem för att byta om och sen stack jag till Kajsa. Där var det smyckeskväll. För hon har nämligen börjat göra egna smycken och sälja dem på hennes blogg. Riktigt fina saker! Jag hittade en earcuff för 45 kr som jag beställde. Den kommer användas flitigt!
Från www.designbykajsa.webblogg.se

Items by johanna

Om det är någon sida man ska gå in på för att hitta smycken så är det denna, nämligen www.itemsbyjohanna.se Super fina smycken!

Live like there´s no tomorrow

Idag slutade jag vid ett, härligt som vanligt! Min dag har än så länge varit awsome och om några timmar ska jag bege mig till min syster. Låter bra! Ciao

Dagens enkla


007

Jag tror att jag kan ha hittat min suck klänning! Alltså klänningen som jag ska ha på suck festen när jag slutar nian. Temat är nämligen James Bond och då tänkte jag att denna klänningen och ett par svarta klackskor skulle passa.

Räddaren i nöden

Om det är något som jag använder varje dag och som jag verkligen tycker gör en fräschare så är det rougen. Tänk en dag när man är riktigt sliten och trött. Då är det bara att ta några drag med rouge borsten och möjligtvis lite mascara. Det gör sådan himla skillnad. Det finns en rouge som jag verkligen tycker om och det är Isadoras. Den får en väldigt fin färg och den håller ändå ganska länge. Testa den!

Valborgvalborgvalborg!

Min kväll igår var skit bra! Det var allt jag hade att säga idag, vi hörs i morgon! Puss

RSS 2.0