I´m so excited, and I just can´t hide it

Har checkat av ett natur-prov idag. Ska nu bara läsa ut min spanska bok, skriva en sammanfattning angående den, skriva en referatsammanställning, göra klart en vetenskaplig analys, skriva klart min historia uppgift, börja skriva på mitt svenska tal och börja räkna på kapitel fem i matten. Ungefär så kommer mina dagar se ut innan USA, inte mycket fritid där inte. Men det är det sååå värt.

Knowing you can always count on me, for sure

Har funnit två så otroligt fina vänner. Veckorna bara glider förbi och det är mycket tack vare dem.

Oh my baby baby I want you so it scares me to death

Kör på den nya blusen redan idag. Ska dra mig mot jobbet om någon timma och sedan ska det planeras inför USA-resan med Skogs här hemma. Tagget!

In the closet

Var ute och sprang innan och kom hem super trött och något tjurig. Mamma vet självklart hur man botar det på bästa sätt och kom därför hem med denna finingen nyss. Tycker den är jätte söt! Kommer kunna användas alla årstider. Den är köpt på mammas kompis butik Ziz Design som ligger på Torpa i Jönköping.

Got this feeling that you can´t fight

Är bara så jävla. Allt bara rullar liksom. Så bra väder, så bra musik i öronen. Allt gör mig så fruktansvärt glad. Det är inte alls långt kvar till USA nu och jag vet att sommaren kommer komma lika snabbt. Känslan av att ha sommarlov, springa runt i shorts och le åt livet. Vara glad för precis ingenting, bara veta att allt är så fruktansvärt bra. Är så glad så glad så glad. Har så fint folk omkring mig också. Stör mig inte ens på grannen under mig som alltid sjunger så jävla fult. Det låter fint för en gångs skull. Har inga problem med att öppna matteboken och räkna ut massa tråkiga formler idag. I´m young enough to say this has gotta be the good life!

It makes me smile

Äter thaimat i solen, njuter av att inte ha så mycket plugg, längta till USA, slappa, känna doften av vår, skratta med vänner. Det är mest det min dag har bestått av. Glider fram just nu.

I'm on sunshine baby oh

Tycker det är lite tragiskt att jag sitter inne när det är så fint väder. Hade gärna suttit på en altan i solen nu, fransk balkong är allt mitt hem erbjuder dock. Hade en kort kort dag i skolan och håller därför på att göra lunch hemma nu. Ska sedan ta hand om lite plugg och försöka få lite sol vid den franska balkongen.

I can't wait for the weekend to begin


The picture was an old collage of something classical

Vandrande runt i detta i skolan idag. Är pluggfri idag igen och det bara jublar inom mig. Ska snart bege mig mot stan för att fika med tre fina tjejer. Fort som veckorna går är det fredag i morgon igen, super duper skönt! Kommer antagligen bli en ganska lugn och mysig helg.

Friendship is rare


Frånsätt en tjock och fet engelska bok är jag plugg fri idag. Första gången på väldigt länge och det känns så himla bra! Hade äntligen tid att göra något roligt, har därför spenderat min eftermiddag med bruden ovan. Går mest runt och längtar till att dra ut med vänner, USA och sommar nu. 22 dagar kvar till USA resan, KÄMPA!

RSS 2.0