airplanes



När jag inte har något att göra blir det många inlägg, haha. Såhär såg man ut idag, inbakad fläta och en stickad tröja typ. Till det hade jag min favorit ring som jag använder varje dag ;) Just nu sitter jag och lyssnar hög musik och det är inte likt mig direkt haha. Allt känns väldigt konstigt nu, jag vet inte riktigt vad det är men allt känns uppochner typ...

ORDER

Nu vet jag äntligen vilka ringar jag ska beställa! Däremot så har jag inte råd med alla på en gång så det får bli i olika omgångar. Ikväll kommer jag klicka hem dom! Dom här blir det;





Den första och den sista kommer jag beställa först :) Kram!


SUCK

Hola! Jag är jätte trött , blev typ det efter träningen igår och det hänger i sig! Jag har lust att skrika just nu, allt är bajs! Asso nej, men fan ...

Jag älskar dig mormor!


playing with fire

Hej hej! Nu sitter jag här igen ;) Jag har precis skickat iväg ett viktigt mail och nu ska jag ta fram kläder tills imon och sen packa ner träningskläderna :) Jag är inte taggad för träning för fem öre idag, men men! Kram!

by the way; jag tror jag vet vilka ringar jag ska beställa nu, men det tar vi inte nu!

Måndag



Inte världens bästa bild men men ;) Kom ganska nyss hem från skolan, ska käka lite nu och sen blir det plugg. Har träning jätte sent ikväll, från 20.30 till 22.00 , bajs på det! Imon ska jag va med frida och jag längtar :) Kram!

MAX

Hey there! Idag ska jag jobba på max, bajs på det! Det är jätte tråkigt, men vad gör man inte för laget :) Det blir nog ut och springa med pappa ikväll oxå , va ett tag sen nu så jag lär bli ganska trött haha!


military





Världens sämsta bilder! Men men , idag va jag iallafall på a6 med eve och ida. Där köpte jag dessa skor och jackan/kavajen. Jag är riktigt nöjd med båda köpen! Nu sitter jag framför tv:n med mamma och pappa och myser, ska nog gå till skafferiet nu och se om jag hittar något gott :) Som ni ser så är headern fixad nu, tack matilda! Kram!

skogstrollet här!

nämen är hon här inne och spökar? Jajemen det är jag. Hade tänkt att ta på mej lite äran över headern. Okej det ända jag gjorde va att redigera bilden och skriva ditt texten och sedan lägga in den som header xD VILKET JOBB ASSO!!! :o hahaha :D hoppas allt är bra med ellens läsare, mina mår iaf super bra!! :D Ellen sitter nu i hennes stuga och äter dammråttor med gaffel. Eller något annat roligt ! Jag och Ellen ska nu på bio på söndag, visstja det skulle jag kolla upp med, vilken bio vi ska se. Jaja nu babblar skogstrollet för mycket här märker jag, ha det fint PUSS!

overdrive



Sitter i bilen och har kul, haha :) Är på väg till stugan, ska sova där inatt. Imon blire a6 med Eve, tummen upp för det :) Laters alligaters!

thinking when I´m trying to sleep

Nu ska jag bara borsta tänderna och försöka leta fram lite snygga kläder i garderoben som jag kan ha på mig imorgon och sen ska jag krypa ner i den varma sängen :) Jag tänker så det knakar just nu på vilka ringar jag ska beställa hmm...
Goodnight!

forgot



kom på att jag glömde lägga ut denna igår , va denna snyggare än den andra döskallen? :)

NEKTARIN!




YAMMI!


Vilken/vilka borde beställas?

1
2
3
4
5
6
7
8
9



Jag har hittar några sjuukt snygga ringar lite här och var, men jag har ingen aning om vilka jag borde beställa! Vilka tycker ni är snyggast? Skulle vara jätte snällt om ni svarade :)


good night people

Hej hej! Är väldigt trött just nu kan jag meddela. Efter skolan va det nämligen hem och käka och sen träning och efter träningen åkte all energi ur mig. Ska alldeles strax gå och lägga mig, känner att jag behöver det om jag ska orka med morgondagen med massa lektioner. Kram!


tolvochtjugo

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon till 12.20! Mums på det! Men jag som är ganska morgonpigg vaknar redan vid nio. Jag slängde i mig frukost och nu sitter jag här och kollar lite, ska göra mig iordning alldeles strax. Vi har nämligen skolfoto idag så det tar lite längre tid att välja kläder. See you laters alligaters!

sängen lockar

Hejsan! Är väldigt trött just nu men jag kände för att slänga in ett inlägg innan jag lägger mig. Börjar bli riktigt sugen på att börja blogga ordentligt nu! Ska bara få lite ordning på designen så jag kan göra lite mer reklam för bloggen och sen kör vi! Nu lockar sängen riktigt mycket kan jag säga, godnatt!


slänger in en bild från i sommras på mig oxå!


the time

Hejsan sötnosar! Va ett tag sen jag skrev nu. I fredags började skolan igen, men igår va första dagen med lektioner. Det är ganska roligt att vara igång igen faktiskt :) Har saknat alla så mycket så vännerna håller energin på topp! Jag dör på designen snart, är sjukt trött på den! Min kära vän emma (http://emmaottilias.blogg.se/) ska hjälpa mig. Så för hoppningsvis är bloggen snart snyggare än någonsin ;) Puss!

RSS 2.0