The moon up there


weheartit
Längtar så, längtar till allt. Längtar tillbaka och längtar till framtiden. Det är precis det man inte ska göra eller? Man ska leva i nuet som alla säger. Jag har lite svårt med det där, att leva i nuet. Men jag gör så gott jag kan och de senaste veckorna har det gått rätt fint faktiskt. Men denna veckan, vecka 48, med ungefär fyra veckor kvar till jul. Den har varit svår. Skolan tar kål på mig och jag vill ha helg, snö, jul, lussekatter, julklappar. Ge mig jullov tack.

I want snow


Chokladkalender införskaffad, check.


Julfika med Malin


It´s a part of you

Får lite smått ryck på blogg.se. Jag skrev två inlägg igår som aldrig kom upp, även att det stod att de publicerades. Aja. Bra hade jag det i Stockholm i alla fall och nu sitter jag i bilen på väg hem igen. Har pluggat lite och nu tittar jag på Mysteriet på Greveholm, nostalgi. Puss!


Sisters let me tell you how it works

Hade en awsome kväll igår, umgicks med tjejerna som jag förhoppningsvis ska ta studenten med. Känns bra, det är fina tjejer det där. God mat på Jensens och en okej film, Breaking Dawn var ganska dåligt gjord dock. Nu sitter man i alla fall in tha car. Hör av mig när jag är framme vid mitt resmål, suprise suprise.


No appetite for delusion


Efter en chill och go skoldag drog jag mig hemåt. Sitter just nu och pluggar lite och ska om några timmar traska ner till friskis och träna. Efter träningen blir det käk på Jensens och Breaking Dawn med fina bruuuds. Hoppas att ni har haft en bra vecka och kommer få en grym helg, puss!

There's a flight to paradise

Första lussekatten för i år, ojojoj. Life is good.


Lay your head close to my heart

Känslan av nyrakade ben och bytta lakan, mmm inatt har jag sovit gott.


I tell my love to wreck it all


And take me away, make it okay


Haft en bra dag som vanligt. Är dock riktigt skoltrött just nu och vill helst lägga ifrån mig böckerna, som nu ungefär. Bloggar och annat kul lockar mer helt enkelt! Natur provet idag gick i alla fall hyfsat bra och nu ska jag försöka ta tag i samhäll och spanska läxan. Har inte så mycket roligt att bjuda på för er just nu tyvärr, men ska försöka bättra mig till helgen. Puss!

Dreamers wasteland

Visst har jag fina kompisar? Jo tack jag vet. Grymma är dom i alla fall och snart ska vi ha samhäll. Efter det blir det natur prov, håll tummarna åt mig. Bra har jag det i skolan i alla fall, trots massa plugg och en stressig vecka. Trivs i klassen som fisken i vattnet. Hoppas att ni har en bra dag, puss!


Can you feel the love tonight?

Vill mest ligga hemma i soffan idag, äta pepparkakor, dricka mjölk och titta på en bra film. Är otroligt trött och längtar ihjäl mig till julen, den bästa tiden på året. Nu sitter jag i alla fall på min sista lektion, sedan ska jag träna. Efter det börjar pluggandet igen. Ciao


This is my life my friend


I believe in miracles

Helgen har varit bra precis som jag trodde. Vänner är det finaste som finns och jag är så glad att jag har dem. Sitter nu på jobbet och försöker göra någon nytta trots att jag är otroligt trött. Imorgon är det måndag vilket betyder ny vecka nya tag. Jag hoppas att ni har haft en bra helg, puss!

Say it's not her fault

Är och solar med Matilda. Vi kom på att man kan behöva lite färg den här tiden på året. Vad kommer dagen bjuda på? När jag är klar här drar jag mig väl hemåt och chillar lite. Sedan ska jag möta några goa tjejer och gå på bio eller fika, härligt härligt. Hoppas att ni har en bra lördag, puss!


Anything that you wish for

Vill blogga. Orkar inte blogga. Mina ögon stängs när som helst, är riktigt trött just nu. Har haft en kanon dag i alla fall. Kul som vanligt i skolan, skratta ihjäl sig åt ingenting är livet. Drog och tränade efter skolan och mötte sedan upp några härliga tjejer, haft det allmänt gött och hejat på Amanda Fondell på idol. Ligger nu och letar efter en nyårsklänning, blev förälskad i denna som Angelica Blick la upp på sin blogg, hittar den inte på topshops hemsida nu så antagligen redan slut. Imon kommer också bli en fet dag, bli en aning brunare och återigen träffa fina tjejer. Har insett att jag har det så bra. Godnatt alla fina!


Live life and have fun


Damn you are good

Nämen tjenare. Har haft en sådan svinigt bra dag. Dör på mina classmates, bästa. Asså jag vet inte hur mycket jag skrattat idag. Tjejer med humor säger jag bara. Nej nu måste jag dra, hektiskt liv nu. Ska upp till a6 och bror min, ta en titt på hans jobb. Dom har någon vip grej av något slag. Förövrigt taggar jag helgen så himla hååååårt. Puss på er alla fina!

Like a red rose in snow

Sitter just nu och äter världens godaste mellanmål, knäckebröd med keso och paprika, yammi. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och sedan dra mig ner mot Friskis för träning. Efter det blir det plugg återigen, men imon är provet gjort och jag är läxfri! Hoppas att ni alla har en bra dag, ciao.


I was defeated, you won the war



weheartit
Jomen skolan tar livet av mig, annars är det bra, bara bra. Dör på mitt svenska prov som tar all min tid, för det första hinner jag inte göra resten av mina läxor och för det andra ÄR DET SÅ TRÅKIGT!

Teo bullets

Hinner tyvärr inte med bloggen den här veckan. Har massa plugg och när jag väl har en ledig stund vill jag bara sova eller hitta på nått kul haha. Sitter i skolan just nu och har världens längsta håltimme. Den slutar dock snart och då är det bara en lektion kvar. Sedan blir det träning och efter det hem till plugget. Hoppas att ni har en bra vecka än så länge, puss! Lägger dessutom in en bild från wordfeud så att ni får se mina skills!


Oh my god, why do we dance in circles?

En riktigt fin helg i Stockholm är vad jag har haft. Blev dock inte så rolig shopping, fick med mig två par behövliga saker hem istället. En vit skjorta och ett par svarta jeans. Nu tar vi det bara lugnt och om några timmar drar vi hem igen. Ett par one tree hill avsnitt blir det antagligen i bilen. Puss!


Like glitter's raining on me

Drar mig ut på Stockholms gator. Är riktigt shoppingsugen så hoppas på att jag hittar något snyggt. Hade dock tänkt att spara lite pengar till jul men det lär jag ju inte lyckas med haha. Aja we only live once. Ha en riktigt bra helg nu, adíos!


Sometimes I get a good feeling

Och bilen glider in i Stockholm med Good feeling i öronen. Aa det är en good feeling, en av livets städer. Jag bara vet hur fet den här helgen kommer bli. Stockholm liksom.


Show me what it takes to be a real bitch



Vill så gärna ha ett sådant här silver halsband, så himla fint! Får hoppas på att jag hittar något i Stockholm i helgen.

We'll both forget the breeze

Spanskan är inställd så sitter här och har håltimme istället. Har insett att jag är kung på wordfeud (inte mot sara dock men hon är ju underbarn eller nått). Lektionerna slutar tolv idag och det är jäkligt gött, sedan går bilen mot Stockholm. Hur nice? Bara en slappar och shopping helg, wonderful. Hoppas att ni alla har en bra fredag och får en bra helg, puss!


I´m freaking lost in your mind

Hos Alma. Vi chillar järnet. Ska på paranormal activity 3 sen, kommer dö osv. Hejdå.

You know exactly what to do so I can´t stay mad at you

Jag är så sjukt trött just nu. Jag har kommit fram till att jag hatar min engelska lärare så jävla hårt, aa förlåt för alla hårda ord men jag hatar henne verkligen. Den engelska texten som vi ska sammanfatta tills på söndag är omöjlig, jag fattar inte ett skit och orden finns ju inte ens i uppslagsböckerna. Därför ska jag nu lägga ifrån mig läxan och dra mig mot sängen istället. Har äntligen tv i mitt rum igen så ska antagligen titta lite på den. Hoppas att ni alla har haft en bra dag, puss!

There's just a shadow from what we had

Jag är så jävla trött idag. Längtar tillbaka till sommaren och England oerhört mycket! Dessutom har vi inte gjort något viktigt alls i skolan och dagen har varit väldigt onödig. Har dock haft roligt som vanligt! Jag slutar om en kvart och då ska jag dra mig hemåt för att hämta träningskläder och sedan gå ner till Friskis för att möta Malin. Ska bli kul att se den tjejen idag! Ikväll blir det lekande med mina systerbarn för dom ska sova hos oss några nätter. Roligt men slitsamt. Ciao ciao.


The other side of earth

Skypar med dessa puddingar. HannahClara befinner sig på andra sidan jorden i Florida. Hur nice? Hon har det fett och om ca 4 månader drar jag med la familia och Matildas familj dit och hälsar på. Drar en sväng till New York också och det kommer bli sååå bra. Men tillbaka till nutiden. Dagen har varit kanon. Hade skit kul i skolan och tog sedan en super mysig fika med Ida, den andra underbara tjejen på bilden. Gick hem och pluggade lite och nu skype med dessa tjejer, kanooon. Hoppas att ni också har haft det bra, vi hörs i morgon. Puss!

Cause if you liked it then you should have put a ring on it




Hahaha vi har det så jävla kul i skolan. Lär oss massa skit dansar på håltimmen och shakar loss. Ja tre timmars håltimma kan vara kul det med! Lite dans till, en historia lektion och klassråd är vad som är kvar. Inte så farligt. Efter skolan ska jag möta upp Ida och vi ska fika på Johans, som har blivit lite av en tradition för oss. Hoppas att ni har en bra dag, puss!

Jag kan inte dansa dudududu

Sitter i skolan och arbetar med vårt grupparbete. Ganska chill. Det var riktigt kul att träffa alla igen, vi skrattar åt dansande skelett och fuldans.se. Lamt men kul. Lunch och två skit tråkiga lektioner kvar, sen blir det träning. Ciao ciao


It felt so crystal in the air

Slutade jobbet ca fyra timmar tidigare för att det inte fanns något att göra. Redigt gött. Glassar nu runt i mjukiskläder och ska snart dra mig mot bror min. Scones skulle tydligen han och hans flickvän bjuda på, mumsigt. I morgon är det skola igen men jag deppar inte ihop för det. Visst en vecka lov till hade inte varit fel men jag tycker det ska bli kul att träffa alla igen. Nämen vad sa jag nu? Jo jag tycker det ska bli kul, jag trivs äntligen. Hoppas att ni alla har haft ett bra lov men nu är det back to buisness igen. Ciao

You gave me a flower, but it withered


Dancing dancing on the stars

Söndag söndag söndag. Sitter just nu på jobbet och jobbar häcken av mig. Haha nej inte direkt, idag var det knappt något att göra vilket är väldigt skönt. Förlåt att jag inte hörde av mig så mycket igår men blogg.ses app funkar inte alltid så bra. Nu i veckan blir det förhoppningsvis bättre bloggning. Nej dags att återgå till arbetet. Vi hörs!


I keep throwing it down two-hunded at a time

Lördag förmiddag, trött och fylld av tankar. Gårdagen bjöd på lunch med My, träning med Malin och fika med en riktigt fin person. Det var en bra dag och jag fick uppleva något jag aldrig varit med om tidigare. Det är så mycket tankar nu bara, jag kan inte riktigt se glädjen utan jag ser istället det negativa. Ganska typiskt mig. Förstår bara inte varför det är så, jag är kanske rädd. Rädd för vad som ska hända. Nu hade jag bara velat sitta med ett gäng tjejkompisar med en kopp varmchoklad i handen och bara prata. Prata om allt från himmel till jord. Men istället ska jag på hv med pappsen. Det blir säkert lika bra det! I kväll ska jag i alla fall träffa Matilda och det ska bli riktigt skönt, hon ska få en redig bamse kram när vi ses. Hoppas att ni alla får en bra lördag, puss!

When I give my heart it will be completely

Har umgåtts med Bella hela dagen. Vi bakade bland annat en kladdkaka som kanske inte ser så god ut men smakade väldigt gott. Efter att Bella drog tillbaka till Nässjö har jag räknat matte inför provet på torsdag och bara tagit det lugnt. Jag är så himla glad just nu, går runt och ler hela tiden hihi, är jätte exalterad för i morgon!!!! Nu ska jag dock lägga mig och drömma mig bort, sovgott alla fina!

And on your list of things to do is make me fall in love with you

Denna koftan köpte jag på stan häromdagen. Den kommer från hm och kostade 249 kr.
Strax ska jag dra ner till stationen för att möta upp Bella som kommer från Nässjö. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om men jag antar att det löser sig snabbt. Vi brukar ha ganska mycket att prata om och dessutom har vi våran Ben and Jerrys i undsättning, haha. Ciao

A few pictures from the past days

Har haft några riktigt bra dagar med min kusin Sofia. Vi har hittat på massa kul, bland annat gått på stan, tränat och gått på bio. Jag har därför inte hunnit med bloggen de senaste dagarna så här får ni några bilder. Hoppas att ni har haft ett bra lov än så länge, puss!

RSS 2.0