TRY MY LOVE

Jag börjar bli riktigt sugen på att börja blogga ordentligt igen! Frågan är bara om jag hinner...
Vad händer annars just nu? Typ inget, jag mår lite bättre vilket gör mig glad. Men det blir nog tyvärr ingen träning imon vilket inte gör mig lika glad igen. Helt plötsligt kom jag nu på att jag längtar otroligt mycket tillbaka till Spanien! Have a good night folk´s.











Bilder från Spanien i sommras.


DÄR BAK I BILEN




Sitter just nu i bilen på väg hem från stugan. Jag har feber och ont i halsen, och förövrigt blev min helg inte alls som den var planerad. Men jag finner min glädje i att jag har HÖSTLOV!

BEAUTIFUL MONSTER

Hejsan allihopa! Det var ett tag sen jag skrev här nu. Men jag har faktiskt känt att det har varit bra för mig. Det blir så stressigt när man måste skriva inlägg hela tiden. Så jag kommer fortsätta såhär, eller typ. Jag kommer skriva inlägg när jag känner för det! Vi hörs!





Några bilder från Emmas överaskningsfest som var förra helgen. Det va en kanon kväll!

MINA VÄNNER ÄR UNDERBARA!

Gaaaasshhh vad mina vänner är underbara! Den här dagen har varit kanon och jag har skrattat sjukt mycket :D:D

Ville bara säga att jag tar en bloggpaus eller nått , haha. Jag orkar inte lägga tid på bloggen just nu iallafall.
Vi hörs!

OOHH

Har jag något interessant att skriva? NEJ!
Jag har ingen lust att skriva några inlägg idag, tänkte bara kika in en stund och säga att jag lever. Vi hörs förhoppningsvid imon. Puss!

EN GO LÅT OCH EN BRA BLOGG

Ni har säkert redan sett hennes blogg på blogg.se:s framsida, men om ni inte har det så har ni länken här!
Jag älskar tjejens blogg! Man blir så oerhört glad av att läsa och dessutom är hon väldigt snygg och har bra klädsmak :) Koll in bloggen!

http://jonesochgiftet.blogg.se/  (Emmys bloggkalas)


Och här får ni tips på en go låt också:
The Concretes – All day

TODAY

Tjena! Jag har inget roligt att skriva just nu så vi hörs senare. Bye!


ONLY GIRL






Här har ni några usla bilder från lördags kväll på mina härliga (och omogna) vänner!

Imon är det skola och jag känner verkligen INTE för att gå upp tidigt! Men man får bara bita ihop som alltid.
Jag tror att jag ska lägga mig snart för jag är riktigt trött. Vi hörs imon, puss!

SNARK

Snaaaaaaarrrkkkkk! Asså hur trött får man va? Jag är verkligen skit trött. Och snart ska jag ut och gå med mamma men jag orkar fan inte.... Aja, jag får kämpa på!
Gårkvällen va iallafall kanon, det blev mycket skratt! Och denna dag har också varit bra. Min systerdotter har döpts så då har man träffat heela tjocka släkten. Vi hörs senare, puss!

VICTORIA TÖRNEGREN






Det går bara inte att sluta älska den här tjejens klädstil!
http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

SATURDAY NIGHT

Hey there! Kvällen igår va toppen med go mat och super goa tjejer! Ikväll blir det åter en superkväll fast hemma hos Matilda. Vi får se om jag kan fixa lite bilder med min usla digitalkamera. Bye!

DYNAMITE




Dessa ringar kommer beställas inom snar framtid!
Den svarta och den turkosa-kimstore.se , den silvriga-accessora.se

JUNGLE DRUM

Hejsan! Jag skulle jätte gärna vilja lägga ut bilder på vad jag har på mig på dagarna, för jag tycker själv att det är kul att titta på vad folk har på sig. Men jag har tyvärr ingen som kan ta kort på mig och när jag använder självutlösaren blir bilderna verkligen säämst! Men jag ska försöka att tvinga mamma ta kort på mig på kvällarna, men vi får se hur det blir med det haha :)
Vi hade spanska prov idag och det gick bra tycker jag. Överlag var provet ganska enkelt men det var vissa saker som va svåra. Ikväll blir det tjejkväll hos Jessi, najs!

Emiliana Torrini – Jungle Drum - låten spelas om och om igen här hemma.


PLUGG, PLUGG

Hej! Imorgon har jag spanska prov, så just nu sitter jag och pluggar. Eller kallas det plugga när man lyssnar på musik och är inne på facebook? Hmm, jag tror inte det!
Sprang runt munksjön innan. Det gick bra och det var riktigt skönt efteråt! 
Vi får se om vi hörs mer ikväll, annars hörs vi imon. Bye!


YOU CAN`T HURRY LOVE

Hallå i stugan! Hur har ni det? Själv så är det sådär faktiskt. Vi hade orientering idag ute i det iskalla regnet. Inte så trevligt, men vi slutade tidigt iallafall! Efter orienteringen har jag inte gjort så mycket. Typ duschat, käkat och pluggat. sen har jag suttit framför datorn såklart och lyssnat på go musik, det gör dagen haha!
Om ungefär två timmar har jag träning, vi ska springa runt munksjön. Ut i det kalla regnet ännu en gång alltså...
Vi hörs!

ÖNSKEMÅL








Detta skulle inte sitta fel att ha i garderoben just nu, speciellt skorna!
Skor-Dinsko, öronhängen-H&M, tröja-H&M, väska-Åhlens, halsduk-H&M


BE OK

Hejsan! Dagens första inlägg kommer lite sent kan man ju tycka. Men så blir det när man har skola, träning och massa plugg såklart. Dagen har varit bra. Vi hade skit mycket håltimma i skolan idag och det är ju ganska tråkigt iofs , men vi tittade på skol-sm och det va kul så skolan va helt okej med andra ord , haha :)
Träningen var iallafall kanon! Jag älskar att vara sådär riktigt svettig efteråt, det visar ju verkligen att man har rört på sig! Nu blir det facebook , bye!


SAD SONG

Man måste ta hand om sina vänner för att ha dom kvar, och det gör inte jag.


HANG WITH ME



Cio! Jag va och klippte mig innan. Inte mycket, bara toppade lite. Mitt hår va så himla slitet så jag kände att jag va tvungen. Men som frisören sa så är det bättre att klippa bort det slitna även om man vill spara till långt.
Jag hade tänkt att lägga ut en bild på den nya frissan. Men sen såg jag att det inte va så stor skillnad och dessutom orkade jag jag inte vara seriös, haha. See ya!

MONDAY MORNING

Sitter just nu och pluggar. Vi hörs senare!

SMILE BABE

Hej hej hej! Här har man inte varit inne på länge asså. Förlåt, men förra veckan va verkligen jätte stressig! Men det va kul också. Min praktik va kanon och jag hoppas verkligen att jag får jobb!
Jag ska snart käka och sen blir det träning. Gött!


RSS 2.0