You are the reason I survived

Hade en riktig fuckmylife-eftermiddag i skolan. Gick och fikade med Malin och Cornelia och det blev något bättre. Skakade sedan av mig den dåliga energin på ett träningspass och sitter nu hemma och myser framför tv:n. Projektvecka är det som gäller i skolan den här veckan, det betyder inga läxor men skola från åtta till fyra. Kul, jätte kul. Absolut inte kul.

You make me smile

Drar mig mot jobbet för den andra gången den här helgen. Är så himla glad vilket gör att jag varken har söndagsångest eller jobbångest. Gårdagen var jätte bra. Spenderades med mycket fina vänner! Nu återstår bara en projektvecka och en vanlig vecka i skolan, sen är det lov!

I´m so damn happy


At work-cash flow


Summer heat

En outfit som jag har slängt ihop. Så här skulle jag jätte gärna gå klädd i sommar!

Studiedag, och jag tar långfrukost


There´s no need

Vill springa runt i shorts och linne. Le åt livet och bara ha det allmänt bra. Januari börjar lida mot sitt slut och det är jag tacksam för. Orkar knappt ta mig igenom en matteläxa på tio tal. Bara 16 dagar kvar till sportlovet, kämpa.

A ceiling of stars

Precis hemkommen från skolan. Trots tre timmars håltimma har jag haft roligt idag. Skrattade mest åt roliga bilder och struntade i att lyssna på historian. Ska nu ta mig något litet att äta och sedan gå till Friskis för att träna. Hoppas att ni alla har en bra dag!

You are enough

Orkar inte. Har absolut ingen energi. Förstår verkligen inte var den tar vägen. Det är måndag och jag är redan trött på skolan. Tack och lov att det är studiedag på fredag. Ska gå och lägga mig nu. Hoppas att jag sover tills på torsdag.

Fina lördag

Har fikat med två fina vänner. Kämpar mig igenom en engelska bok. Tittar på den vita snön som faller utanför mitt fönster. Om en timma sitter jag framför en dator på JP och skriver om sportnyheter som hänt i Jönköping. Ska sedan bege mig hem till familjen Skog och planera inför USA resan. Är taggad till tusen. Åh fina lördag.

A light in the darkTristare och mörkare månad än Januari får man leta efter. Är redan skoltrött, slänger böckerna åt sidan och umgås med vänner eller fastnar framför tvn istället. Just nu känns det som det bättre alternativet men om en vecka eller två kommer jag säkert ångra mig. Är himla glad över att jag har fina saker att se fram emot i alla fall. Bara 23 dagar kvar till sportlovet, kämpa!

Livet rullar på

Är frisk, äntligen. Har spenderat en tre timmars lång håltimma med mina härliga vänner. Slängt in lite facerapes här och där och skrattat som vanligt. Kastat böcker och planerat fina resor och låt texter. Trots att skolan är a pain in the ass så vet jag att jag kommer ha riktigt jävla kul de två och ett halvt åren som är kvar. Borde egentligen plugga nu men njuter lite till och slänger mig framför tvn istället. Adíos

Sick of it all, sick of it all

Still sick. Glor mest på tv och så. Borde plugga matte också, ska plugga matte. Sen. Skulle egentligen jobbat idag. Är ganska glad att jag slapp. Gillar att bara vara hemma på söndagar.

True colors, like a rainbow

Färg färg färg! Det är precis vad vårnyheterna i butikerna erbjuder. Jag själv är inte så färgglad men att kombinera ett plagg med färg till en enkel klädsel skulle nog kunna gå.

Dreamers wasteland

Ligger i soffan med feber och halsont. Varför ska man alltid bli sjuk när man som minst vill det? Så typiskt. Istället för att jobba både idag och i morgon får jag ligga här med datorn i knät och ta det lugnt. Drömmer mig mest bort till Mars då flyget går till USA. Bland annat ska vi besöka New York och Miami. Toppen!

News from Ginatricot

Några nyheter från Ginatricot. Väldigt enkla men också väldigt snygga plagg. Den militärgröna västen är ett måste!

Christmas present-Thomas Sabo bracelet


I want to start again, it´s twotousentwelve


Har insett så mycket på senaste tiden. Har inte gett några nyårslöften utan bara mål. Mål för mig själv. För att jag ska må bättre. Det är så mycket jag vill göra. Alla möjligheter som finns. Är glad över livet och allt det erbjuder.

Ticking away the moments

Jag har behövt och behöver fortfarande en paus från bloggen ett tag. See you!

RSS 2.0