SCREAM

tja tja tja... jag har inget att göra. Ikväll blir det bio med matilda. bye


MÖRKER

Nämen tjena, det va ett tag sen kan man ju klart säga! Vad händer i min värld nu för tiden? Inte mycket. Skola, träning, plugg, det gamla vanliga. Vintern har verkligen kommit nu! Det är mysigt med snö men jag blir lätt deppig när det är mörkt ute hela tiden. Vi hörs snart igen (förhoppningsvis), puss!


ONT OM ORD


Jag förstår om det inte är så kul att kika in här på bloggen nästan varje dag och så har jag inga nya inlägg. Men jag har inte tid asså. Ska verkligen försöka bättra mig!
Vad händer annars? Innan idag va jag på JP (Jönköpings Posten) och snackade med en kille där om ett jobb som jag blivit erbjuden om. Jag tog det såklart och om två veckor ska jag testa första gången! Jag är riktigt nervös faktiskt men det kommer nog bli kul också!
Förövrigt är jag skjuukt sugen på marabou , men nej!
Bye!

SNÖ, SNÖ, SNÖ!

Åhh, har ni sett snön idag! Visst, det blåser mycket och det är iochförsej ganska slaskigt ute. Men snö, det är så mysigt! Det betyder att vi är ett steg närmare pepparkakor, glögg, julklappar och gemenskap. Jag älskar julen och jag längtar otroligt mycket!
Annars har min dag varit bra. Jag slutade vid kvart i ett idag och det var super skönt. Sen har jag bara suttit hemma och pluggat och kollat facebook. Kram!

DET VAR EN GISSNING

Hejsan! Jag som trodde att jag faktiskt skulle börja blogga ordentligt igen, men nej så blev det inte. Men jag ska försöka att bättra mig i framtiden. Just nu sitter jag och beställer lite smycken och alldeles strax ska jag dra iväg till träningen. Puss!

SMILEY

Ikväll ska jag på HV och jag är skit taggad! Har jag något mer att säga? Ja faktiskt, att hösten är otroligt mysig. Ciao!


BAD MONDAY

Just nu sitter jag och grubblar på vad man kan göra idag, jag lovar att dagen kommer sluta med att jag inte har gjort någonting...som vanligt! Aja, jag kanske borde sluta klaga nu. Någon som har ett bra tips på vad man kan göra?


RSS 2.0