The minute I close my eyes, suprise me

weheartit
Duschat, rakat benen, provat kläderna för i kväll-check. Ska bara mysa runt lite resten av eftermiddagen och sedan möta Malin och Cornelia på Juneporten vid sex. Känner att det kommer bli en fet kväll och likaså det nya året. Allting blir vad man gör det till!

Been to heaven, it's just too bright for me

Tröja-RIVER ISLAND, blus-GINATRICOT

Good year, mhm


Got those pretty little straps around your ankles

Var på mellandagsrean i dag och köpte dessa underbara tofflor. De är världens skönaste och de blev mina för bara 75 kr. Jag har också tränat idag och käkat lunch med Malin. Det är så himla skönt att ha lov. Inga måsten och man får sova så länge man vill. Dessutom är jag väldigt taggad för nyår! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på film, ciao.

Let me introduce you to the family

Slänger in en bild på mig och mina päron bara för att det är med dem som jag spenderat de senaste dagarna med. Har haft en riktigt mysig jul ute i stugan. Umgåtts med min släkt och bara haft det allmänt bra. Veckan framöver ska jag bara ta det lugnt och träffa mina fina vänner. Hoppas att ni också har haft en bra jul, puss!

Merry Christmas


May all your christmases be white

Den 23 december och jag ligger i min säng ute i stugan. Första året som vi ska fira jul här, jätte mysigt måste jag säga. Dessutom är det snö här så jag håller tummarna för att jag kommer få en vit jul trots allt. Vi har pyntat granen och håller nu på att fixa lite annat inför i morgon. Hoppas att ni alla har en bra dag!

I wanna do it all over again

Kvällen igår var riktigt fet, älskar att dansa med härliga vänner!

Party rock is in the house tonight

Har varit hos Malin och haft julmys. Väntar nu på Bella som kommer om några timmar. Gymnasiefest på Sliver är vad som gäller i kväll, är riktigt taggad!

I dance alone to the music

Jag vill ha tillbaka mitt gamla hår och gamla hårfärg!!! Varför finns det frisörer?

And a little last night on these sheets

Idas klass luciatåg förra veckan
ÄNTLIGEN LOV! Avslutningen började med fina uppträdanden. Det var sedan dags för jeopardy, fika och julklappsleken med klassen. Reglerna sög, no offence, och jag fick tuschpennor. Inget behövligt direkt. Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt. Jag mår inte så bra, känner mig konstig på något sätt. Vet inte om jag bara är trött eller om det är något som lurar i kroppen. Nu ska jag i alla fall ta mig lite mat och så får vi hoppas på att jag blir bättre. Ciao!

I wish I knew how to make this change

Svart stickad tröja-JC, Vit skjorta-H&M, Jeans-ACNE, Klocka-DKNY

Time for christmas food


May your days be merry and bright

Jag tror seriöst att jag har blivit skolsjuk eller liknande. Jag har varit trött ständigt både igår och idag och dessutom går jag runt och fryser hela tiden. Det är inte feber för det skulle jag känt i så fall, så därför har jag valt att kalla det skolsjuk. Jullovet får bli min medicin. Nu har jag tagit mig en kopp varm mjölk och en lussekatt, det kan behövas för att värma upp kroppen lite. Om några timmar kommer det några gäster till familjen hit och vi ska ha lite jul mys med gröt och skinka.

You go girl

Har ni sätt krönikan på devotes websida? Den handlar om att älska sin kropp då Isabella Löwengrip (alltså blondinbella) har lagt upp en bild på sig själv i bikini och sagt att hon älskar sin kropp. Jag tycker att ni borde läsa krönikan för man blir så inspirerad, eller åtminstone jag blev det. Isabella är absolut inte pinnsmal utan har en kurvig men vältränad kropp. Jag blir så himla glad när hon säger att hon trivs med sig själv. Jag tror knappt att det finns någon tjej i tonåren som trivs med sin kropp idag och då behövs det personer som blondinbella. Precis som dem säger i krönikan räcker det verkligen inte men det är en god bit på vägen!
Här har ni krönikan:
http://www.devote.se/articles/bloggvaerlden/bloggkroenikan-att-aelska-sin-kropp_20-1786.htm

Tusen stjärnor som tindrar

Är helt slut efter en sömnlös natt, ännu en skoldag och ett jobbigt träningspass. Annars har min dag varit bra. Testade på en ny frisyr idag, trivdes riktigt bra i den måste jag säga. Tyvärr är dessa två usla bilder de enda jag har men det är bättre än inget, right? I morgon har jag bara en lektion och det blir den sista lektionen för det här året. Helt sjukt att tiden kan gå så fort, jag går för sjutton på gymnasiet nu! Hoppas att ni har haft en bra dag, puss.

Black is easy to wear


Must be my perfume, that's what they like

Tips på några parfymer som luktar himla gott. Hugo Boss, Clean, Dolce&Gabbanda, DKNY och Britney Spears. Varför inte önska dig någon av dem i julklapp?

Everyone's gathering around the fire

Jag har glömt bort bloggen helt i veckan. Har gjort annat roligt med mina vänner istället och dessutom har jag haft ganska mycket plugg. Nu sitter jag i alla fall på jobbet. Det är inte alls mycket att göra idag men jag ska skriva en match som inte är slut förrän åtta typ så det är lite surt. Fjärde advent idag och bara sex dagar kvar till julafton. Längtar ihjäl mig till onsdag då skolan slutar. Behöver verkligen ledigt nu och dessutom vet jag hur fett lovet kommer bli! Hoppas att ni har haft en bra vecka, puss!

Make a wish

Här har ni saker som finns med på min önskelista. Lite smått och gott, bland annat ett Thomas Sabo armband och päls till min boomerang jacka.

Light is the new majority

Rätt dåliga bilder det där alltså. Här ser ni i alla fall tröjan som jag köpte i fredags, sequins all over the place.

Sequins everywhere


What a way to make a livin

Sitter just nu och knaprar på naturgodis och tittar på inception. Jobbade mellan fyra och åtta innan. Var en riktigt lugn dag idag. Tog lite bilder på jobbet också i och med att jag var själv där den sista halvtimmen. Inget speciellt direkt, bara massa datorer och papper. Nu ska jag koncentrera mig på filmen för den är inte helt enkel att fatta. Puss!

You can try but never stop me

Kvällen var riktigt bra igår. Jag har ju så fina vänner som alltid gör mig glad! Denna dagen började också bra, nämligen med ett gympass med Frida. Väldigt skönt att göra det på morgonen faktiskt! Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen ska jag och mina päron vara barnvakt för min systers barn. Eftermiddagen och kvällen bjuder på jobb. Jag slutar vid åtta så får se om jag orkar dra någonstans sen. Ha en bra dag!

It´s just another day

Man kan faktiskt ha bra dagar även när man är i den så kallade röda veckan. Min dag började med att gå med Matilda till skolan utan att trilla trots att det var svinhalt. Sedan fick jag gå igenom storm och ösregn till Spira, alltså det nya konserthuset i Jönköping. Där var det ungefär 100 ungdomar som skulle diskutera saker som vi ungdomar vill ska ändras till 2012. Det var intressant, ganska kul och bra. Betydligt bättre än lektion och när man har lika bra vänner som jag har man det alltid kul. Innan jag kom hem hann jag med att köpa en tröja som jag velat ha ett bra tag och käka lunch med mor min. Nu sitter jag här hemma. Träning och myskväll är vad som står på mitt schema. Hoppas att ni har en bra fredag!

I´ve got those happy feet


weheartit
Jag är lycklig. Idag har det återigen varit en bra dag och snön och den braiga julkalendern gör mig glad. Efter skolan träffade jag Ida och fikade på Johans. Vi håller fast vid våran grej och det var mysigt som vanligt. Riktigt fin tjej det där. Resten av veckodagarna kommer också bli bra, jag ska träffa fint folk i stort sett varje dag. Det är bara skolan som gör mig lite deprimerad. Orkar-inte-mer-plugg-nu. Det räcker seriöst. Vi har bara smågrejer den här veckan men dom där små rackarna irriterar mig som bara den. Det gäller väl bara att stå ut antar jag. Det är december vilket betyder att mysfaktorn är på topp och man kan äta hur många lussekatter man vill, nästan. Om två veckor är det jullov och då kommer jag vara såååå glad.

It simply exists


Idag har det varit en riktigt bra dag! När jag vaknar upp ser jag att det är snö ute och det gör mig förstås överlycklig. Skolan var kul som vanligt med fina tjejer och religionprovet gick bra med tanke på att jag inte har pluggat så mycket. Sedan hade jag tänkt att träna men det skippade jag och träffade en efterlängtad tjej istället, nämligen Frida. Vi inhandlade julklappar på stan och pratade om allt från himmel till jord. Nu avslutar jag dagen med lite plugg och hv på tvn. Hoppas att ni har fått en bra start på veckan!


I´m dreaming of a white christmas

Åhh jag var precis inne på smhi och yr, där såg jag att det ska bli minusgrader och snö i veckan! Äntligen, som jag har väntat. Det ska bli så mysigt och jag längtar till jul som bara den nu. Snart är den här tack och lov! Men nu måste jag återgå till jobbet, två artiklar kvar och några resultat på det.

Dreams are coming true

Igår träffade jag en oerhört fin brud, nämligen Evelina i mitten på bilden. Träffade också lite annat fint folk, käkade på Jensens (ja igen) och tittade på norsk julkalender. Vädret var kasst och händerna blev typ till is. På kvällen var jag dock bara hemma och mös med mina päron, eller pluggade gjorde jag egentligen. Om några timmar är det dags för jobb och fram tills dess är det plugg som gäller. Hoppas att ni får en bra söndag, puss!

There´s something about christmas time

På fredagar brukar jag i vanliga fall bara traska hem snabbt och sen gå och träna. Men idag kände jag att det får bli nästa fredag istället! Är himla trött och känner mest för att slänga mig framför tvn. Så det är precis vad jag ska göra nu! Sedan behöver jag antagligen plugga lite men i kväll ska jag hem till min bror och bara mysa med familjen. Hoppas att ni alla har en bra fredag!

Military madness

Dessa kläder har jag gått runt i idag. Ett par vanliga svarta jeans, mina svarta höst skor och den militär gröna blusen från kappahl.

I'm happy, so what?


You asked what you were supposed to do


Fyra fina tröjor från Nelly. Julklapp kanske?

RSS 2.0