En bra start på dagen


Coca Cola

Här har ni mitt übersnygga nya skal till iPhonen! Jag fick det av Malin i ett litet påskägg häromdagen. Tackar så mycket. Jag diggar det dundermycket!

My creative side

Rubriken stämmer väl inte in så bra egentligen. Att göra om en t-shirt till ett linne, ja det är ju inte så svårt. Men jag hade tänkt ändå att visa er detta linne som jag har gjort om lite. Vi fick i uppgift att åter använda ett plagg på syslöjden. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra först men sen bestämde jag mig för att ta min brors gamla tröja som jag bara har sovit i. Så såhär ser den ut idag, och detta är faktiskt ett plagg som jag tror att jag kommer använda, instoppat i jeansshorts på sommaren. Mm, det skulle vara något!

Svar

Anonym om Jag är nöjd med min värld precis som den är:
Vilken linje har du valt och vilken skola? :)

Svar: Jag har valt Samhäll Media på Per Brahe gymnasiet här i Jönköping. Jag är ganska intresserad av media då jag skulle kunna tänka mig att jobba på en tidning som journalist eller den som sköter layoten i framtiden. Jag arbetar på Jönköpings Posten redan nu för er som inte förstått det. Dock är det på sportavdelningen och det är inte riktigt vad jag skulle välja som yrke när jag blir äldre.
Mitt val till gymnasiet var inte så svårt. Jag har nästan alltid haft i bakhuvudet att jag skulle gå något med media. Så därför hade jag inga problem när väl valet kom. Dock har jag velat lite efter att jag har valt. Jag var ett tag inne på att gå ekonomi. Men nej, nu har jag bestämt mig helt för att gå Samhäll Media. Men jag är lite intresserad av ekonomi också men jag känner att jag lika väl kan ta kurser om det på Högskolan efter gymnasiet. Så med andra ord väntar det tre år för mig på Per Brahe efter sommaren.

Det är en vanlig dag och jag har det bra, jag har det bra idag

Min dag har varit riktigt bra idag. Det började med en tre timmars lång film istället för lektioner. Dessutom slapp vi idrotten. Sen käkade vi lunch och efter det drog vi till Pingstkyrkan och chillade lite. Sen var det nationella i spanska och det kändes bra, tack och lov! Sen har jag hunnit med att göra två skolarbeten klara och att springa med Malin. Awsome med andra ord!

Jag är nöjd med min värld precis som den är

Jeansjackan och solglasögonen var det som gällde idag. Vädret är på topp! När man sitter ute känner man hur det bränner på huden, och det är så underbart! Min dag har varit riktigt bra måste jag säga. Det var kul att träffa alla i skolan igen och dessutom slutade vi vid ett så det var ingen jobbig dag så att säga. I morse hade jag utvecklingssamtal och det gick bra. Fast min lärare sa till mig att det har varit kul att ha mig oså och då känner jag verkligen att NEJ, JAG VILL INTE SLUTA HÄR! Jag måste säga att jag har haft tre sjukt bra år på Junedal och jag kommer sakna klassen, lärarna och själva skolan enormt mycket. Men nu blir det nya tider och annat kul att se fram emot! (Förhoppningsvis) Några One Tree Hill avsnitt är det som väntar nu, bye bye

Back in buisness

Efter en super mysig helg med familjen och kanon väder har jag nu kommit hem igen. Jag är riktigt trött efter helgen faktiskt och jag har ingen lust med skolan imorgon för fem öre. Därför ska jag försöka njuta de sista timmarna av påsklovet. Vilket betyder några avsnitt One tree hill! Vi hörs imorgon, ciao

23 plusgrader

Idag har det varit en super härlig dag här i stugan. Jag och Alma har tjänat 150 kr var genom att rensa landen, vi har solat, badat, spelat spel och lite annat. En lugn dag med andra ord. Strax kommer det några gäster hit och då väntas middag och annat. Sent ikväll antar jag att det blir en film och något One tree hill avsnitt för min och Almas del. Puss

@stugan

Badminton med Alma är det som gäller just nu! Vårat mål är att klara 100 st och alldeles nyss klarade vi 90, bara tio kvar! Framför mig nu har jag några goa dagar med Alma och påskmys med familjen. Tagga påskägg!

Dagens inköp från Ullared


Jag är ganska slut nu.

Jag har precis tittat på film och käkat kvällsmat med mamma. Übermysigt! Nu hade jag tänkt att duscha och sen ska jag krypa ner i sängen. Imorgon blir det Ullared med ett gäng härliga tjejer. Tagget!

Låt mig vara lycklig nu

Tjohej! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga just nu. Humöret är lite upp och ner. Jag ska iallafall träffa Matilda snart. Vi får hoppas att hon får mig på bra humör. Kram

Bella, ja det är en skön tjej det minsann


Prestige

Nu drar en glad tjej till stan för att möta Bella på stationen. Sedan blir det en runda på stan och lite käk i solen. Efter det drar vi hem hit och förhoppningsvis kommer vi skratta natten lång. Puss!

Just a small town girl


De här shortsen och linnet, sen kör vi på converse och bruna ben till det också, en riktigt bra sommar outfit!

Hur många lingon finns det i världen?

Om cirka två timmar drar jag hem till min syster på kalas för att fira hennes dotter Signe som fyller ett år. Direkt efter det sticker jag ner till stan för att möta upp ett gäng härliga brudar och ta en fika med dem och sedan gå på bio. Filmen som vi ska se, och som jag dessutom tror kommer vara jätte bra, är Hur många lingon finns det i världen? Med andra ord kommer jag få en kanon eftermiddag! Adíos amigos!

By the way:

den nya designen har cindy fixat, tack så mycket för det sötnos!
Här har ni hennes blogg: http://ccindylicious.blogg.se/

Bring it bring it and swing it swing it

Trött trött trött. Jag har precis käkat en rejäl frukost och nu sitter jag framför tv:n och tittar på Biggest Loser. Nu på förmiddagen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på men i eftermiddag ska jag iallafall jobba. Känns sådär måste jag säga men men. Hör senare!

Elsas Värld

Egentligen borde jag blogga nu i och med att jag inte har gjort det på länge. Men tyvärr måste jag läsa. Boken ska vara utläst i morgon och jag har en bra bit kvar.
Men den är himla bra!

Alma is the shiit!


Weheartit


Have I done what you told me

Ganska nyss hemkommen från skolan. Nu blir det lite käk och sen drar jag till friskis för att möta upp Malin. Idag blir det boxning!

Stockholm

Såhär var det ju inte tänkt att det skulle se ut efter min paus. Tyvärr har det här med designen blivit lite uppskjutet men det kommer förhoppningsvis fixas snart! Förövrigt har jag haft en kanon helg i Stockholm. Jag, min mamma, pappa och farmor åkte upp dit för att träffa mina kusiner och min syster. Vi har gått på stan, promenerat och fikat i solen, käkat på restaurang, mysigt framför tv:n och massa mer. Vi har hunnit med en hel del som ni ser och jag har verkligen haft det bra. Det var kul att träffa kusinerna och min syster! Jag hade tänkt att köpa ganska mycket saker som jag letade efter men jag hittade faktiskt bara en grej. Nämligen en svart stickad kofta från Kappahl. Man kan använda den till allt och den var dessutom riktigt skön! Resten som jag letade efter får vänta. Hoppas att ni också har haft en bra helg, puss!

Här har ni en bild på koftan. Dock ser man inte så mycket men ni ska få se en bild när den är på snart.

Make a change

Jag vet att bloggen är svindålig nu. Men det ska det bli ändring på. Både designen och uppdatering ska förbättras. Dock kommer inte detta ske just nu. Så jag tar en bloggpaus i en vecka eller så, och under tiden kommer designen få en makeover. Adios

Eastclub

Hej alla goa och glada! Kvällen igår var toppen. Vi drog ett gäng till Eastclub och dansade loss lite, det var riktigt roligt faktiskt! Dock var musiken ganska dålig ibland, men om man gör det kul blir det kul! Jag hade tänkt att duscha nu och sen ska jag dammsuga lite och käka lunch. Efter det sticker jag till mormor och lämnar alla mina sovgrejer och sen drar jag till jobbet. Där blir det att sitta framför datorn i några timmar och skriva lite. Sen blir det kebabpizza hos mormor. Myys!

RSS 2.0