JUST MISSED THE TRAIN

Hej! Jag gick precis innanför dörren svettig och dan. Jag gick hem från a6 idag istället för att ta bussen och det är faktiskt en bit. Så det fick bli dagens ansträngning!
Tyvärr så hann jag inte lägga ut bilder på det jag köpte i helgen igår. Men jag ska försöka att hinna med det idag. Jag hoppas att jag hinner iallafall! Nu ska jag titta på en massa idol avsnitt som jag missat. Bye!


TYP NEJ

Hej! Tyvärr så har det knappt blivit några inlägg i helgen. Men jag har inte tagit mig tid till att sitta vid datorn.
Min helg har iallafall varit toppen, hoppas att eran också har varit det! Vad jag köpte i Stockholm får ni se imon. Kram!

STOCKHOLM

Hej! Min dag kommer bli super! Först en go och fet frukost-bra början! Sen traskar jag, mamma, min kusin och hennes mamma iväg till något museum. Efter det blir det sminkurs på make up store och sen blir det SHOPPING! Visst låter det toppen? Nu måste jag kila, kram!

BEACUSE OF YOU

Idag har det varit uusel uppdatering, i know. Men jag har haft fullt upp och det har jag nu med. För jag packar tills imon, då det bär av till stockholm! Bye!

HOW NICE?



Åhh jag vill ha, så himla snygga!
Nu ska jag sova, godnatt!

IF I HAD YOU

- Idag fick jag stå i kassan på gasellen!
- Träningen idag va sämst.
- Jag är sjuuukt taggad för Stockholm i helgen!

Kram!


GENOM ELD

Var beredda på att inläggen kommer vara usla en tid framåt.

Ps: Idol är bäääst!


MILKSHAKE

Nu ska jag dra till a6 för praktik, bye!

GASELLEN

Hey! Dagen har spenderats uppe på a6. Jag har ju praktik i två veckor nu på cafeét i mitten av a6 som heter Gasellen. Det va faktiskt kul där uppe. Idag fick jag iochförsej inte göra jätte mycket men jag tror att jag kommer få två bra veckor! Ikväll är det träning och det ska bli kul. Jag tror att jag behövde den här träningshelgen för helt plötsligt känns innebandy så himla kul! Hoppas att ni har en bra måndag, kram!





WHAT`S THE POINT

Jag tror att jag har fått överskott på glädje den här helgen. För helt plötsligt blev allt så himla tråkigt!

LYCKA

Tjena! Nu är jag tillbaka i Jönköping. Min helg har verkligen varit toppen! Jag har haft det jätte kul i Oskarshamn och skrattat otroligt mycket. Däremot så gick det inte så bra för oss i matcherna men jag är ändå nöjd med min insats! I fredags hade vi en match och igår hade vi tre stycken, så jag är ganska trött nu kan man säga. Och dessutom har jag träningsvärk i hela kroppen typ, men det är så det ska vara! Hoppas att ni har haft en bra helg, kram!


GO GIRL

Hej! Nu ska jag packa ner det sista och sen ska jag traska iväg till idrottshuset. Där ska laget träffas och sen drar vi mot Oskarshamn på cup/träningshelg. Jag är riktigt taggad, nu kör vi tjejer!


COMMANDER

Tja där! Jag missade idol idag bara för att jag var tvungen att plugga. Men men, det är ju bara ett tv program trots allt...fast det är lite viktigare än så, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att packa. Jag sticker ju till Oskarshamn imon med laget, är sjukt taggad! Kram!

KEEP IT TIGHT


Hur snygg är inte ringen? Men sen kostar den ju 249 också....
modekungen.se

SIMPLE




Dagens enkla ser ni här.

YOU ARE THE ONE

Just nu sitter jag i soffan och dricker varm choklad och tittar på idol. Visst låter det bra?
Detta blir dagens sista inlägg, så vi hörs imon. Bye!

LOOK LIKE THIS





lookbook.nu

TEACH HIM

Skoljoggen är över. Skönt! Jag klarade fyra varv och det är faktiskt VG så jag är nöjd! Jag har precis duschat av mig lite och satte mig nu vid datorn. Tyvärr så känner jag mig lite febrig. Jag vet inte vad det är som spökar i kroppen men något är det. Hoppas bara att jag håller mig frisk till helgen. Nu ska jag plugga för vi har matte prov på fredag. Laters alligaters!

Melanie Fiona – Teach Him - Acoustic Version

SAMSON

Hej! Idag är det skoljoggen.... Det suger. Det är nämligen jätte mycket uppför där vi springer och då blir det skit jobbigt. Men vi slutar direkt efter så jag ska inte klaga! Vi hörs efter det jobbiga springpasset, bye!

I KEEP DANCING

Har jag något speciellt att säga just nu? Nej inte direkt. Bara att jag längtar lite till vintern faktiskt. Tänk att få sätta på sig ett par tjocka vantar och att få vira om en varm halsduk runt halsen. Det kallar jag mysigt!
Jag lyssnar just nu på lite go musik. Och snart ska jag dra mig till sängen, som vanligt är jag trött på kvällarna. Kram!


LOVE GOES DOWN











Hej! Dagen har spenderats med Matilda. Vi har tagit massa kort och som ni ser så har jag en ny header nu. Jag tycker att den blev kanon, tack Matilda! Jag kom nyss hem från henne och nu ska jag käka lite och sen blir det idol. Kram!


SINGING BIRTHDAY SONGS




Såklart så blir det världens sämsta bilder på mobilen. Men men, bara det blir lite bilder så! Idag fyller iallafall min älskade kompis Matilda år. Så jag bjöd henne på mat, det va super gott. Så nu är jag proppmätt!
Jag är fortfarande väldigt förkyld så jag ska tyvärr inte vara med på träningen idag. Jag som va riktigt taggad för det. Men vi ska på träningshelg i Oskarshamn i helgen så jag vill gärna hålla mig frisk till det. Hoppas att ni har en bra dag, kram! Och grattis matilda!

MODEKUNGEN



modekungen.se

DUM AV DIG

Söndag, söndag, söndag... Söndagar brukar alltid vara så trista och gråa. Och ja, det är grått ute idag också. Men jag tror faktiskt att dagen kommer bli rätt bra! Hela familjen kommer nämligen hit för vi ska fira mamma som fyllde år i torsdags, nej onsdags?
Det är ju alltid mysigt med massa småbarn. Men jag som är så förkyld för inte mysa med dom idag, tyvärr.. Nu ska jag ta på mig lite kläder, kram!

Bilder från dagen och på halsduken kommer ikväll, jag lovar!

I LOVED YOU FIRST

Jag orkade aldrig lägga ut bilder på halsduken sen. Det får bli imon istället. Min feber komma tillbaka sen, så jag har typ ingen ork till något. Nu ska jag iallafall sätta mig framför tv:n med mamma och farmor och en stor godispåse och titta på Johan Falk, yey! Latero!

BEAUTIFUL DISASTER

Hej! Jag mådde mycket bättre imorse så jag följde med Matilda på loppisen. Det fanns jätte mycket grejer och jag köpte faktiskt en halsduk för bara 10 kr, helt sjukt billigt! Jag kom hem från loppisen för ungefär en halvtimme sen och då skulle jag ta kort på hur jag ser ut idag. Och då tappar jag kameran och självklart går den sönder! Så i framtiden får det bli dåliga cam bilder... Bild på halsduken kommer snart. Kram!

TAKE A BREATH


FEVER

Hej! Hela dagen igår och idag har jag känt på mig att jag skulle bli sjuk. Och gissa vad? Det blev jag också! Nu sitter jag här förkyld, ont i halsen och med feber. Men även att jag har feber ska jag på loppis med Matilda imon, man kan ju alltid stoppa i sig en ipren och sen är det bra, haha! Jag har precis tittat på idol och käkat popcorn, tummen upp! Hoppas att ni har en bra fredagskväll, kram!

WANT



Detta är jag riktigt sugen på just nu! Både skorna och halsduken kommer från H&M.

OH MOTHER

Hej godingar! Är på bra humör just nu, mina underbara vänner gör mig så glad! Dagen började med skola som vanligt. Efter skolan gick jag på stan med Jessica och Martina. Vi kikade runt i lite olika butiker och både Jessica och Martina hittade något. Det gjorde däremot inte jag, eller jo men jag är pank.... haha! Efter ett tag på stan skulle Jessica gå, så jag och Martina vandrade vidare till design house och där köpte jag en present till min kära mor. Hon fyller nämligen år idag, grattis mami! Efter det gick vi till McDonalds och där satt vi säkert i en timma eller något. Sen kom Martinas mamma och hämtade oss och nu sitter jag här. Det är dags för plugg nu så vi hörs senare. Kram!


En gammal bild på mig och mamma. Grattis mamma, jag älskar dig!


Just nu sitter jag och spelar sönder Samson-Regina Spektor , sjukt bra!

SVÄRORD

Ibland är allt så jobbigt. Man är stressad och världen känns så grå. Man hittar någonting negativt i allt. Men sen när man tänker efter vad det egentligen är som gör en ledsen. Så kommer man inte på något.


JUST GONNA STAND THERE

Hej! Kvällen hos Lina igår va kanon. Vi blev inte lika många som jag trodde, men det va super ändå! Istället för skola idag hade vi axamodag. En friluftsdag liksom, arbetslaget kör massa lekar oså. Det va as kul och vi va bäst. Eller inte kanske, haha jodå.. Jag ska nog ta mig en macka nu och sen ska jag ta bussen till träningen. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra träning idag!

STARS

Hej people! Idag körde jag på min älskade pappas tröja. Den är super skön och dessutom snygg! Eftersom att vi började med gympa och bara gick till kvart i ett tänkte jag att jag skulle ta lite myskläder. Efter skolan stack jag till stan och käkade lunch på Aqua med pappa och min syster Emelie och hennes son Axel. Det va trevligt! Jag kom ganska nyss hem från stan och nu tänkte jag kolla på "i taket lyser stjärnorna" , som jag snott från min kusinvitamin ;) Ikväll ska tjejerna träffas hemma hos Lina och kolla på idol, tummen upp! Kram!


MONDAY

Hej! Idag är det måndag igen och dagen består av skola, plugg och träning. Tyvärr så har vi träning jätte sent på måndagar så jag brukar vara helt död efteråt men annars, haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, lite One three hill kanske? Kram!


Ack, Sundbyberg

Vad har hänt idag? Typ inget, eller jo ganska mycket faktiskt. Men det orkar vi inte med att skriva om. Innan va jag inte alls taggad för skola imon, men just nu känns det helt okej faktiskt. Drogar mig just nu med Oskar Linnros, han är grym! Laters alligaters!


SUGAR

Jag är skit trött just nu. Och vad är det för dag och hur mycket är klockan? Asso shit, hur kan jag vara så trött nu! Jag får la ta och käka lite godis eller något, inte för att jag har något emot det!


MAYBE DON`T




Hej! Hur har ni det? Jag har det iallafall kanon. Såhär ser det ut i stugan just nu. Min systerson Gustav som är här tyckte det va jätte roligt med kameran, haha. Vi har precis käkat lite mat och innan plockade vi svamp, mysigt. Nu tänkte jag titta lite på gamla bilder och sen funderar jag faktiskt på att bada. Det är iskallt men uppiggande! Hoppas att ni har en super lördag, kram!

KRÄFTFISKE

Idag gick man upp kl 07.50 för att tömma kräftburarna. Vi fick typ 130 kräftor, men sen slängde vi ju i dom små så vi sparade kanske 50 st. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Har inget att berätta om dagen liksom ;)
Igår kollade jag på tre avsnitt av mitt älskade One three hill, himla vad bra det är! Jag fick säsong 1 i födelsedags present i maj och sen köpte jag säsong 2 i sommras. Så nu är jag på säsong 2 och allt är skit i serien just nu typ, men det är as bra! och varför berättar jag dett? ja det undrar jag med haha. Kram!

TÅLAMOD

Nu ligger jag i min säng i stugan. Jag skulle stannat hemma, det suger här. Och nu kommer Alma och Matilda få ryck på mig för att jag sa så, haha! Jag älskar er med bara så ni vet ;) Hoppas att maten är klar snart för jag är as hungrig. Kram eller nått...


MY LOOK




Hej! Såhär såg jag ut idag och där har ni en bild på ringen också. Den är väldigt stor men skit skön och jag tycker att den är snygg! Jag köpte den på http://www.chique.se/ , för er som vill kolla :) Nu ska jag käka lite och om en timma eller två drar jag ut till stugan med familjen. Det blir nämligen kräftskiva imon, mums! Men jag tar med mig datorn ut så det kan bli fler inlägg :) Kram!


THE RING

Hejsan sötnosar! Min ring har kommit, yey! Den är väldigt stor men jag tycker ändå att den är snygg, tyvärr så hinner jag inte lägga ut en bild på den nu men jag gör det imon. Kram!

THURSDAY

Hej! Just nu sitter Emma (http://emmaottilias.blogg.se/) bredvid mig. Vi har precis fixat min design, visst blev det bra? Nu är det bara bakgrunden kvar men det tar vi en annan dag. Nu ska Emma hem till sig och jag ska hem till min mormor :) Kram!

By the way; Emma blev veckans blogg på jnytt, checka http://jnytt.se/blogg/start !


FEMBOTS HAVE FEELINGS TOO

Hello sunshines! Har precis käkat efter en kanonträning! I måndags gick träningen skit men idag gick det as bra :) Dagen har varit bra tycker jag, sovmorgon till 10.45 så jag kan inte klaga. Snart ska jag baka och sen blir det plugg. Kram!

by the way; jag tränar innebandy, för er som inte vet ;)


RSS 2.0