Gaaassshhhh

I morgon är det dags, ENGLAND! Vad mer kan jag säga?

Snälla ge mig både och!

Gaah, nu är det mycket tankar i mitt huvud. Jag vill hem jag vill hem men jag vill stanna jag vill stanna. Jag vill träffa dig och dig och dig men jag vill träffa dig och dig och dig. Den svenska sommaren har blivit kort i år, lite för kort. Jag vill till England men jag tycker om allt och alla här hemma. Snälla ge mig både och!

Länge leve du min vän

Just nu är jag på väg hem till Jönköping. Där väntas det några ärenden inför England och sedan en fika med saknade Ida, ska bli då kul! Vi hörs senare, puss

Svar

Anonym om En riktig sommardröm: Varifrån kommer den? Jättesöt! Svar: Den kommer ifrån Nelly och ja visst är den söt!

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Har jag något vettigt att säga? Nej bara att jag lever och att jag och Matilda har haft några kanon dagar i min stuga. Imon drar vi till skummeslöv igen sen blir det stugan lite till och sen är det dags. England!

Än strålar solen på brunbrända ben

Nu ska jag lägga mig i solen och läsa, 14 år till salu heter boken och satan vad hemsk den är men otroligt bra! Ciaoooo

Yellow

Yes, äntligen har min något försenade födelsedags present kommit! Redigt snygga enligt mig och riktigt sommriga. Nu är det bara de vita som saknas.

Where ever I go I´m gonna come back

Idag har jag klippt mig och såhär blev det. Inte jätte stor skillnad om man tittar på det kanske man när man känner på det är det oerhört stor skillnad kan jag säga. Äntligen är det slitna borta! Dessutom slingade jag håret för ett tag sedan och det har jag glömt att visa er, så såhär ser jag ut idag, ganska ljushårig. Puss

Vad vore man utan vänner?

Jag tycker det är konstigt att tiden kan gå så fort. Redan i februari längtade man till sommaren och sedan helt plötsligt var den bara där. Men det som är allra mest läskigt är att om några dagar har jag haft sommarlov i en månad. Hur kan tiden bara springa iväg så? Jag har väl hunnit med mycket men ändå inte fruktansvärt mycket. Jag har umgåtts med mina kusiner i stugan i en vecka, firat midsommar med familjen, varit i Malins stuga i Halmstad, jag har mysigt med min mamma och varit i Matildas stuga i Skummeslöv. Okej det var visst ganska mycket och jag har haft det otroligt bra. Dessutom har jag mycket att se fram emot, till exempel ska jag till England om två veckor och stanna där i tre veckor. Jag har och kommer ha ett riktigt bra sommarlov helt enkelt. Men ändå är det något som tynger mig. Jag vet inte riktigt vad, kan det vara saknaden av alla vänner. För jag saknar dem såå!

I´m back

Nu är jag hemma igen efter några riktigt roliga dagar i Skummeslöv. Här har ni några bilder, dock är det bara mobilbilder för jag har glömt kamerasladden hemma så jag kunde inte ladda över bilderna på den. Men bättre än inget alls, right? Jag har i alla fall haft det toppen och fråga inte om karin och cykeln haha, vi är som vi är! Nu tror jag faktiskt att jag ska ut och springa en sväng innan jag lägger mig. Imorgon blir det både tandläkaren och frisören. Puss!

Party in the bus

Gaah vad jag har det bra här i skummeslöv! Det var så kul att träffa Alma och Matilda igen och vi har hittat på massa skoj än så länge, haha börjar typ skratta bara jag tänker på det. Hoppas att ni har det bra, vi hörs mer när jag är hemma igen. Puss

Tredje juli

Om ni vill veta så har jag gått och blivit riktigt snål. Jag förstår knappt vad det är med mig. Jag hittar en massa fina saker som jag gärna skulle vilja ha men sen precis innan jag ska köpa dom så bara "naej, skit samma jag kanske inte behöver den". Visst det är bra att spara pengar men nu har det gått över gränsen faktiskt, haha! Annars är det bara bra med mig, jag har precis tagit ett dopp i vattnet som tyvärr hunnit bli kallt igen och nu tänkte jag bara ta det lite lugnt. Sen blir det till att packa och i eftermiddag går bilen mot Skummeslöv! Ciao ciao

En riktig sommardröm


Jag sprider mina tankar i ditt hav

Vädret är...nja sådär. Men mitt sommarlov är kanon ändå! Jag njuter och i morgon åker jag ner till Skummeslöv för att träffa två tjejer som jag saknar som bara den! Dagen har bestått av en tripp till Eksjö, en springtur och en tupplur med skön musik i öronen. Nu står det grillning på schemat och mys med familjen. Hoppas att ni har det lika bra som jag, adíos!

RSS 2.0